Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Holterberg – Lettele = 17,5 km =

Ochtendstond heeft goud in de mond

Vroeg op pad met vrouw en hond om de zon op te zien komen op de Holterberg. Een mooi “mindful”-moment. Oké, maar dit is Nederland. Dus we stonden met 10 mensen “mindful” te wezen. Sommige doen dat ook met praten erbij…

Vervolgens vertrekken vanaf een verlaten parkeerterrein op de Holterberg. Er zijn niet veel meer gekken die om 6:30 in de ochtend starten met wandelen. Maar wat een heerlijke rust. En wat een schitterende natuur.

Na een rustige wandeling arriveren we in Lettele. Daarna terug naar de Holterberg. Het is nu helemaal gedaan met de rust. Hartstikke druk. Gelukkig hadden we onze eigen momenten van mindfulness…

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén