Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Over Peter

Alle clichés waren waar: al eeuwig werkend in de financiële dienstverlening, mannelijk en tot zijn grote schrik ook nog eens vergrijzend…..

Tegelijkertijd altijd benieuwd naar de mogelijkheden tot vernieuwing en verbetering, geïnteresseerd in organisaties en de mensen die hier in werken.

De verbeteringsdrang heeft hem er toe gebracht om samen met andere enthousiastelingen de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners op te richten.

Tevens werd bij meerdere organisaties ervaring opgedaan in verschillende rollen. Denk aan Nationale-Nederlanden, IG&H Management Consultants, Obvion en Rabobank.

Laatste wapenfeit voordat hij een careerchange doorvoerde was Helder Beheerd. Het bedrijf dat hij met Dirk samen runde.

Vanuit hier was hij in 2021 initiatiefnemer van het branche-initiatief Actief Klantbeheer. Samen werken aan een duurzame klantrelatie is daarbij het idee.

Mooie opdrachten als interim-directeur, projectmanager, ontwikkelaar van opleidingen, trainer en consultant. Onderwerp is altijd gerelateerd aan het beter laten worden van organisaties en mensen.

Wandelen is een hobby die tevens kraamkamer is voor nieuwe ideeën. Het Pieterpad, het Marskramerpad en nog wat dingetjes zoals de Nijmeegse Vierdaagse waren al aan de beurt.

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén