Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Over Peter

Alle clichés zijn waar: al eeuwig werkend in de financiële dienstverlening, mannelijk en tot zijn grote schrik ook nog eens vergrijzend…..

Tegelijkertijd altijd benieuwd naar de mogelijkheden tot vernieuwing en verbetering, geïnteresseerd in bedrijven en de mensen die hier in werken.

De verbeteringsdrang heeft hem er toe gebracht om samen met andere enthousiastelingen de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners op te richten.

Tevens werd bij meerdere organisaties ervaring opgedaan in verschillende rollen. Denk aan Nationale-Nederlanden, IG&H Management Consultants, Obvion en Rabobank.

Momenteel wordt de energie gekanaliseerd in Helder Beheerd. Het bedrijf dat hij met Dirk samen runt.

Mooie opdrachten als interim-directeur, projectmanager, ontwikkelaar van opleidingen, trainer en consultant. Onderwerp is altijd gerelateerd aan het beter laten worden van organisaties en mensen.

Wandelen is een hobby die tevens kraamkamer is voor nieuwe ideeën. Vorig jaar was het Pieterpad wat hem dreef als het gaat om wandelen. Van Noord naar Zuid door Nederland. Met onderweg gesprekken met financieel dienstverleners over het verleden, heden en toekomst.

Dit jaar is het Marskramerpad aan de beurt. Die gingen in vroeger tijden van Oost naar West met handel om onderweg te slijten. Vandaar dat het motto voor dit jaar is “aan de wandel met de handel”. Die wandel start door Corona-perikelen niet in Duitsland, maar op de grens in het mooie Twente. De face to face gesprekken zullen anders ingevuld worden. Dat gaat zeker lukken.

Ook dit jaar is VVP-magazine wederom het blad waar de artikelen in gepubliceerd zullen worden.

En nu maar aan de wandel met de handel!

© 2023 Peterpad

Thema door Anders Norén