Peterpad

Van noord naar zuid door adviserend Nederland = klik op de tegels voor meer =

Over Peter

Alle clichés zijn waar: al eeuwig werkend in de financiële dienstverlening, mannelijk en tot zijn grote schrik ook nog eens vergrijzend…..

Tegelijkertijd altijd benieuwd naar de mogelijkheden tot vernieuwing en verbetering, geïnteresseerd in bedrijven en de mensen die hier in werken.

De verbeteringsdrang heeft hem er toe gebracht om samen met andere enthousiastelingen de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners op te richten.

Tevens werd bij meerdere organisaties ervaring opgedaan in verschillende rollen. Denk aan Nationale-Nederlanden, IG&H Management Consultants, Obvion en Rabobank.

Momenteel wordt de energie gekanaliseerd in Helder Beheerd. Het bedrijf dat hij met Dirk samen runt.

Mooie opdrachten als interim-directeur, projectmanager, ontwikkelaar van opleidingen, trainer en consultant. Onderwerp is altijd gerelateerd aan het beter laten worden van organisaties en mensen.

Die drang om zaken anders te doen maakt nu dat er een bijzonder project in uitvoering is. Wandelen langs het Pieterpad van Pieterburen naar de St.Pietersberg. En dan onderweg interviews met adviseurs in de financiële dienstverlening. In Willem Vreeswijk van VVP heeft hij een andere enthousiasteling gevonden die zijn stukjes wil publiceren. Helemaal anders, helemaal leuk (en nog informatief ook…).

Veel plezier op het Peterpad!

© 2020 Peterpad

Thema door Anders Norén