Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

SWOLGEn VENlo = 22 km =

waarom? Staren naar een heg…

Ik vertrek uit Swolgen. De gastvrijheid bij het Vrienden op de Fiets-adres was super.

Op weg naar Venlo. Stad aan de Maas. Bekend van de witgekuifde Mozart-lookalike-politicus. Winkels met welklinkende Germaanse namen als Zwei Gebrüder…

Het dreigt wederom een code oranje situatie te worden. Net als voorgaande keren valt het enorm mee. Ik heb mijn poncho om (of is het aan? Ik weet het eigenlijk niet) maar na een half uurtje miezeren neemt de regen enorm af. Af en toe een spatje. Meer niet.

Na de nodige bossen nader ik via Grubbenvorst de Maas. Ik betaal de enorme veergelden. Euro 0,40. Ik geef een hele euro en 60 eurocent als fooi…

Na de Maasoversteek loop ik door een gebied met veel kassen. Opeens is er na de kassen een plek met uitzicht op een soort van heg. Daarvoor staat een bankje. Je ziet niets, behalve wat struiken. Bureaucratie of een veranderd uitzicht? Ik denk vooral: WAAROM?

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén