Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Duitse Grens – Oldenzaal/hulsbeek = 15 km=

Daar sta je dan. Aan de grens. Met zoon en hond. Het begin van een nieuwe trektocht door Nederland. Het weer is prima. Het gezelschap goed. Hoe zal het gaan in, door Corona geteisterd, Nederland.

De Twentenaren die we tegenkomen zijn in ieder geval vriendelijk. Iedereen groet elkaar. Sommige bejaarde fietsers kijken wat benauwd (niet letterlijk gelukkig). Boeren steken hun wijsvinger op vanuit de cabine van hun, ongetwijfeld daardoor, Corona-proof zijnde trekker. En we praten 10 minuten met een mevrouw die KNGF geleidehonden opleidt.

Oldenzaal is een mooi stadje. Ooit nog deel van het Hanze-verbond. Good memories ook vanwege het carnaval dat ik daar enkele keren heb gevierd. In cafe “t Hypotheekje”. Het bestaat nog! En hoe toepasselijk voor deze wandeling!

Na Oldenzaal door naar recreatiegebied het Hulsbeek waar ik volgende keer verder ga.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén