Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

oldenzaal/Hulsbeek – Borne = 24,5 km =

Vandaag een etappe die ik samenloop met Dirk van Haarlem. Compagnon in Helder Beheerd. Eigenlijk een heisessie op 1,5meter. We starten met geweldig weer bij het Hulsbeek, dat is hemelsbreed plm. 10 kilometer (of nog minder) van Dirks’ huis. Ik ben dus benieuwd of hij nog nieuwe paden zal ontdekken.

Onderweg is het wisselend druk. Veel (bejaarde) fietsers. Soms wandelaars. Opvallend is hoe mensen verschillend met “het nieuwe normaal” omgaan. De één heel ontspannen. De ander gaat de armen spreiden om toch maar zeker te zijn van afstand. Meer dan eens wordt het gezicht, of het hele lichaam, afgewend om toch maar geen ademcontact te hoeven hebben.

Na zo’n 20 kilometer zijn we in Zenderen. Het beoogde eindpunt van deze etappe. Dirk heeft gelezen / gehoord dat het na 20 kilometer een andere ervaring wordt. Dus we hebben er nog 4,5 kilometer bij aangeplakt….

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén