Aan de wandel met de handel!

Van Oost naar West door adviserend Nederland in Corona-crisistijd = klik op de tegels voor meer =

Borne – Enter = 22,2 km =

The horse whisperer…

Dat is even extra werken….met het fietsje van de eindbestemming naar het startpunt. Dat is bijna 14 kilometer fietsen. En dan moet het wandelen nog beginnen. Dankzij de Corona-crisis nog extra beweging. Niets mis mee.

Kort na de start loop ik door een weiland met daarin twee paarden. Een zwarte en een bruin werkpaard. Het zwarte paard komt op me af. Rustig laat ik hem even snuffelen. Dan geef ik hem een aai op de hals. Nieuwsgierig buigt hij zijn hoofd naar me toe. Perfect moment voor een selfie met mijn nieuwe vriend.

Daarna door het schitterende landgoed t Twickel om te eindigen langs de Regge in Enter.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Aan de wandel met de handel!

Thema door Anders Norén