Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

hoenderloo – hoog buurlo = 12,8 km =

onthaasten…

Vandaag een niet te lange etappe. Op speciaal verzoek. Ook is er meer aandacht gegeven aan het markeren van de plekken waar de auto staat. We leren van eerdere ervaringen….

We starten in Hoenderloo. Op het terrein van de Hoenderloo groep is een bomenlaan met smileys in de bomen. Geweldig om te zien. Bij Hoenderloo worden border collies getraind voor het drijven van schapen. Hoogtepunt nummer 2 binnen 2 kilometer.

Na het dorp duiken we het bos van de Veluwe in. Na niet al te lang lopen komen we bij een grasvlakte midden in het bos. Met een bankje op een heel tactische plek. Pauze nummer 1.

Dan door. We trekken door het bos. Geen “tegenliggers”. Wat is het Marskramerpad toch heerlijk rustig. We naderen een zandverstuiving. Geweldige plek voor foto’s en pauze nummer dos.

Weer enkele kilometers verder is het uitzicht aan de rand van de heidevlakte magnifiek. Door de hoogte kan je fantastisch ver weg kijken.

Dan volgt Hoog Buurlo. Twee schaapskooien en heel veel publiek. Dat zijn we niet meer gewend. Nog even en dan zijn we bij de auto. Precies op de juiste plek! Precies aan de route.

Relatief weinig gelopen maar tegelijkertijd maximaal genoten. Wat een heerlijk onthaasten…

Foto’s volgen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén