Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Hoog Buurlo – Garderen = 19,8 km =

Maatwerk confectie

Vandaag een etappe met vrienden. We starten in Hoog Buurlo waar we vorige keer zijn gestopt. Dat is niet precies het einde van een kaartje in het boekje. En ook niet het einde van een etappe in de Wandelnet-app (overigens een mooie app, maar dit terzijde). De inschatting dat het 20 km wandelen is, is door mij gemaakt op inschatten met behulp van de kaartjes in het boekje. En nu maar hopen dat ik er niet te veel naast zit…

Bijtijds starten is een absolute tip. Het is dan niet te warm en en ook nog niet te druk. Na 50 meter duiken we meteen de heide in. Op afstand zien we de toren van Radio Kootwijk. Relikwie uit vervlogen tijden (“Hallo Batavia, hoort u mij?”). Verder flink doorploeteren in het mulle zand. We zijn blij dat we dit nu doen, en niet gedurende hoogzomer.

Eerste dorpje dat we tegenkomen is Kootwijk. Mooi klein kerkdorp met een fraaie dorpskerk.

Daarna de natuur weer in. We zien grote heidevelden. We missen alleen de schapen…

We landen aan in Stroe langs het spoor. In Stroe zelf is een terras geopend. Heerlijk genieten op veilige afstand.

Na de break weer het bos in. Op weg naar de auto’s. Ze staan “spot on” op de route. En de afstand is 19,7 km. Maatwerk geleverd binnen een standaard kader. Het lijkt wel een op maat gemaakt pak van Suitsupply! Maatwerk confectie. (overigens niks mis mee, behalve dat ik eigenlijk geen kostuums meer draag 😉 )

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén