Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Rootsreis te voet deel 1; Twello – ruurlo = 39,5 km=

Zo daar gaat ie dan. Vaak over nagedacht. En nu gewoon doen! Met een tentje en al op de rug naar mijn ouderlijk huis in Winterswijk. Lekker basic. De dag uitstel (op vrijdag zou het enorm gaan regenen…) heeft me gesterkt in de gedachte dat het nu gewoon moet gebeuren. Geen uitstel meer.

Overschatting van bekend terrein is wellicht de grootste valkuil. Ik ken de route en denk dat ik er binnen de kortst mogelijke tijd ben. Dat is dus 10 km wandelen tot het pontje over de IJssel… En met de auto duurt het maar 15 minuten. Met de fiets een halfuurtje. Te voet: 2 uur ;-).

Na de grote oversteek door Gorssel en vervolgens de natuur in. Schitterende heide, mooie bossen en dichtbij Ruurlo ook nog enkele gave kastelen.

Ik ben blij met mijn plekje op de camping. Mooi aan de rand van de camping. Een eigen picknicktafel voor het koken en schoon sanitair.

Vermoeid duik ik in mijn kleine tentje onder toeziend oog van de koeien in de wei…

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén