Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Rootsreis te voet deel 2; ruurlo – winterswijk = 31,6 km=

Zo dat was mooi. Overnachten op een camping in de Achterhoek. Als ik opsta zie ik over het weiland dat pal aan de camping ligt de mist nog over het land hangen.

Ik start de dag met het bezoeken van het kasteel Ruurlo. Daarna loop ik langs de RK Kerk van Ruurlo richting Beltrum en Groenlo.

Onderweg een kleine bui. Net als ik alle regenspullen heb geïnstalleerd stopt de regen alweer…

Na Groenlo door naar Meddo. Daar loop ik over de Wormskampweg. Nu is het rootsgevoel compleet. De twee dagen wandelen met bepakking (plm. 15 kilo) hakt er nu wel in. Vermoeid maar voldaan kom ik aan bij mijn ouders in Winterswijk. Missie volbracht! Vinkje erbij op de bucketlist!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén