Aan de wandel met de handel!

Van Oost naar West door adviserend Nederland in Corona-crisistijd = klik op de tegels voor meer =

Bilthoven – breukelen = 24,2km =

Doorgaan waar je de vorige keer opgehouden bent. Dat betekent vroeg uit je bedje. Naar Breukelen rijden en dan met het openbaar vervoer naar Den Dolder. Dan met een busje naar het beginpunt. Kortom 2,5 uur onderweg voordat je de eerste “echte” meters gaat maken.

Tegelijkertijd een heerlijke wandeling. Van de bosrijke Utrechtse Heuvelrug, met een koffiestop op Perron Peet, naar het landschap met lange paden tussen poldertjes. De Loosdrechtse plassen in de verte. Relatief saai. Of moet ik zeggen “rustgevend”.

Breukelen is daarentegen weer een schitterende stad. Al met al genieten in heerlijk herfstweer. Op naar Noorden!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Aan de wandel met de handel!

Thema door Anders Norén