Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Helder Beheerd

Helder Beheerd is ontstaan vanuit een helder idee. Bestaande klanten zijn het grootste “bezit”  van een (advies)bedrijf. Zij hebben het bedrijf laten groeien en gebracht tot waar het nu staat. En tegelijkertijd krijgen bestaande klanten vaak niet de aandacht die ze verdienen. En dat is jammer.

Visie Helder Beheerd
Onze visie is dat actief omgaan met je klanten belangrijk is. Voor nu. En vooral ook voor de toekomst. Want als je een echte relatie hebt met iemand dan laat je die niet zomaar lopen. En dat is profijtelijk voor de klant én de financieel dienstverlener.

Helder Beheerd ondersteunt ondernemers bij het inrichten van de (hypotheek)processen. Alle stappen, inclusief actief beheer. Juist omdat het in ieders belang is. Uitgangspunt daarbij is onze adviescirkel. In een gesprek met u lichten wij die graag verder toe.

Missie Helder Beheerd
Helder Beheerd heeft als missie om adviserend Nederland vooruit te helpen. Omdat wij er van overtuigd zijn dat echte adviseurs een meerwaarde bieden aan hun klanten. Wij vinden dat je de kracht van adviseurs kunt vergroten door samen verbeteringen in de bedrijfsvoering door te voeren. Want alleen het wiel uitvinden is én lastig én niet leuk. Wij halen energie uit het elke dag een beetje beter worden.

We werken aan toekomstvaste businessmodellen. Samen met de opdrachtgever wordt gewerkt aan het ontwerp en de inrichting van het (hypotheek)proces. Bij advies, bemiddeling en actief beheer. Dat doen wij door training, consultancy, coaching-on-the-job, projectmanagement en interimmanagement.

Verbeteren doen we op basis van beproefde modellen, zoals LEAN-management. Helder Beheerd is trotse implementatiepartner voor de volgende software toepassingen: de Nationale Hypotheekbond en HD Connect Accelerate.

Meer informatie over Helder Beheerd? Klik op onderstaand logo!

Vorige Bericht

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén