Peterpad

Alle wandelingen van Peter op één site!

Peterpad

Als je werk maakt van je hobby…..

Bovenstaande schoot door mijn hoofd toen ik weer eens met een ideetje speelde. Ik vind wandelen leuk om te doen. Ik vind de financiële wereld een interessante omgeving. Dus hoe kan je dit combineren?

Na wat prakkiseren was ik er uit. “Ik ga de staat van adviserend Nederland checken met als richtlijn het Pieterpad.” Een wandeling van maar liefst 492 kilometer van noord naar zuid. Op de route interviews houden met de “overlevenden” van 2008. Wat zijn hun roots? Hoe hebben zijn de crisis ervaren? Wat was het succes dat maakte dat zij de woelige baren overleefd hebben? Hoe gaan zij nu? Wat zijn hun plannen? Hoe ziet hun bedrijf er over vijf jaar uit? Kortom vragen genoeg, nu de antwoorden ophalen!

In Willem Vreeswijk van VVP vond ik een enthousiaste smaakmaker binnen de financiële dienstverlening die wel enkele reisverslagen zou willen publiceren. Ok, helemaal gaaf. Nu moet ik dus echt doen….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Peterpad

Thema door Anders Norén